WEDSTRIJD Minicup Lommel - TLR Antwerpen 2000  4 - 6   (2-2)

DATUM 18-10-2002  21:15

DOELPUNTEN 2’ Dewit 1-0, 12’ Dewit 2-0, 13’ Gessner 2-1, 16’ Grünholz 2-2, 24’ Gielens 2-3, 25’ Bachar 2-4, 30’ Vermeulen 3-4, 34’ Dewit 4-4, 36’ Vergauwen 4-5, 37’ Bachar 4-6.

VERSLAG De thuisploeg nam het eerste kwart voor haar rekening. Tim Dewit opende en verdubbelde na twaalf minuten de stand (2-0). Pas dan verscheen de “verloren gereden” Grünholz tussen de lijnen. Lommel kreeg er een angstcomplex van. De gevolgen waren meteen zichtbaar: de mildering na een uitgespeelde actie en de gelijkmaker los in de winkelhaak door de “meester” zelf(2-2). Vroeg na de pauze klommen de gasten op voorsprong. De kruispas over 30 meter van Grünholz werd door Gielens afgewerkt en na een uitbraak via El Haoual verhoogde Bachar tot 2-4. Lommel reageerde en toen El Haoual zijn belager Maréchal bij de trui greep, toonde de ref rood. In de laatste seconde van deze numerieke meerderheid scoorde Vermeulen tegen. Minicup voelde dat er meer in zat en lukte inderdaad de aansluittreffer. De twee gele kaarten voor Karkaje kort na mekaar waren er echter teveel aan.